Matematik
hjælp ligninger
27. september 2007 af
sweeety (Slettet)
Hej nogen der kan skub mig i gang med denne opg, jeg er meget i tvivl om hvordan man kan regne det ud.
5/2x=7/9
1-(8-q)=4q+3(3q-6)
8+4s=7s-2(14-13s)
på forhånd tak
5/2x=7/9
1-(8-q)=4q+3(3q-6)
8+4s=7s-2(14-13s)
på forhånd tak
Svar #1
27. september 2007 af ABreine (Slettet)
1) Man dividere 2 brøker med hinanden, ved at gange med den omvendte.
2) Saml alt med q på en side, så er det nemmere at se hvad man skal gøre.
3) gang ind i parantesen som i 2'eren, og saml derefter alt med s på en side.
2) Saml alt med q på en side, så er det nemmere at se hvad man skal gøre.
3) gang ind i parantesen som i 2'eren, og saml derefter alt med s på en side.
Skriv et svar til: hjælp ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
