Matematik
Hjemmeopgave (matematik)
28. september 2007 af
hollak (Slettet)
Hej.. Nogen der kan hjælpe mig med at få løst denne opgave. Man skal vel bruge en slags formel, eller noget?
x^2 – x – 6 = 0
x^2 – x – 6 = 0
Svar #1
28. september 2007 af Teazy (Slettet)
Det en andengradsligning
diskriminanten = b^2-4ac = (-1)^2-4*1*(-6)= 25
Derefter er løsningsmængden givet ved
x = (-b +- kvdrod(d))/2a = (-(-1) +- kvdrod(25))/2*1 --> x = 3 eller x = -2
diskriminanten = b^2-4ac = (-1)^2-4*1*(-6)= 25
Derefter er løsningsmængden givet ved
x = (-b +- kvdrod(d))/2a = (-(-1) +- kvdrod(25))/2*1 --> x = 3 eller x = -2
Skriv et svar til: Hjemmeopgave (matematik)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
