Matematik
Integralregning opgave
30. september 2007 af
Ralphi (Slettet)
En funktion er bestemt ved:
f(x) = ³kvadratrod X * X^4 / kvadratrod X
x større end 0.
Omskriv forskriften for f til formen:
f(x) = X^a
Bestem f'(x)
Håber der er en der vil hjælp for kan slet ikk se hvad man skal gøre.
f(x) = ³kvadratrod X * X^4 / kvadratrod X
x større end 0.
Omskriv forskriften for f til formen:
f(x) = X^a
Bestem f'(x)
Håber der er en der vil hjælp for kan slet ikk se hvad man skal gøre.
Skriv et svar til: Integralregning opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
