Matematik

Skæring mellem ellipse og y=2

01. oktober 2007 af MortenJA (Slettet)
Hej,

jeg har følgende ligning for en ellipse

9x^2 + 36 + 4y^2 - 8y + 4 = 0

Fint fint, og det er en ligning for en ellipse osv., men så skal jeg bestemme skæringspunkterne mellem ellipsen og y=2. Hvordan gør jeg lige det? :)

Mvh. MortenJA

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)

sæt y=2 ind og beregn x

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2007 af mathon

Erik - vi sætter lidt turbo på:

9x^2 + 36 + 4y^2 - 8y + 4 = 0

9x^2 + 36 + 4*2^2 - 8*2 + 4 = 0

9x^2 + 40 = 0....

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)

"2
jeg bliver svimmel af alle de ligninger

Skriv et svar til: Skæring mellem ellipse og y=2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.