Fysik

hjælp med denne opgave

02. oktober 2007 af Cristiano90 (Slettet)
hej kan nogen hjælpe mig med denne opgave..

em bold kastes lodret op i luften. bolden vejer 120 g, og dens hastighed er 14 m/s. hvor højt når bolden op..

ved ikke helt hvilket formel jeg skal bruge?

mange tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2007 af mathon

2a*delta_h = v^2 - vo^2

2*(-9,82m/s^2)*delta_h = 0^2 - (14 m/s)^2, hvoraf

delta_h isoleres

Svar #2
02. oktober 2007 af Cristiano90 (Slettet)

jeg forstår ikke helt det der med delta ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2007 af mathon

delta_h = ændringen af højden

Skriv et svar til: hjælp med denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.