Fysik

opgave

02. oktober 2007 af sdj (Slettet)
U = 220V
R = 54 ohm

P = U^2 / R

Skal der så stå:

P = 220V^2 / 53 ohm

eller?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2007 af Riemann

Der skal helt præcis stå

P = (220V)^2 / 54 ohm

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2007 af Kemiersjov (Slettet)

...om P bliver i [W]

Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.