Matematik

Simpel ligning!

06. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)
Hej sidder lige og får repeteret nogle regneregler for ligninger, men er dog gået i stå:

13x+11=6x-25

Hvordan udregner overnævnte? altså tænker mere på fremgangsmåden! Kan ikke huske det! :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

joke?

13x - 6x = -25 - 11. Fortsæt dog selv!

Svar #2
06. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)

Nej, der er ikke tale om joke!

Du skal have tak for hjælpen!

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#2 Okay, men du kan godt klare resten eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2007 af :D (Slettet)

13x + 11 = 6x - 25

13x - 6x = -25 - 11

7x = -36

x = ((-36)/(7))

x = -5,14


Hvis der er noget af overstående du ikke forstår. Så bare spørg!


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Ja, det er meget vigtigt at du spørger! Fx hvis du ikke fatter hvorfor
- 36 = -25 -11.

Svar #6
06. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)

Tror ikke jeg lider af dumhed, eller andre former for sygdomme! Jeg havde bare glemt fremgangsmåden, min lærer brokker sig altid over at han ikke kan se de "FULDE" udregninger.

Så det var bare fremgangsmåden jeg skulle have fat i.

Tak for jeres tid og ikke mindst hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#6 At glemme basale fremgangsmåder er proportional med dumhed.

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. oktober 2007 af :D (Slettet)

#7. Nu er du altså lidt for hård vil jeg mene.


:D

Brugbart svar (0)

Svar #9
06. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

#7 Det er bare en dum bemærkning. Alle kan glemme. Desuden er det ikke basal viden for alle. Så lad være med at være så nedladende.

Brugbart svar (0)

Svar #10
07. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Så må jeg jo beklage, det jeg skrev i #7..

Brugbart svar (0)

Svar #11
07. oktober 2007 af rosiette (Slettet)

Daniel, kan du ikk bare lade være med at svarer på indlæg du synes er spild af din tid istedet for at være så ensidig i dine kommentar

Skriv et svar til: Simpel ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.