Matematik
hjælpe mig...meget haster please
06. oktober 2007 af
tinajensen19 (Slettet)
Bevis at : (vektor a + vecktor b)x(vektor c + vektor d)=(vektor a x vektor c)+(vektor a + vektor d)+(vektor b x vektor c)+( vektor b x vektor d).
Eller jeg kan også skrive den på en anden måd så i kan forstår hvad jeg mener , men det er om vector jeg kunne ikke skrive den på rigtiget måd fordi jeg har ikke matematik program i min pc.
bevis: (a X b)X(c X d)=(a X c)+(a X d)+(b X c)+(b X d).
Eller jeg kan også skrive den på en anden måd så i kan forstår hvad jeg mener , men det er om vector jeg kunne ikke skrive den på rigtiget måd fordi jeg har ikke matematik program i min pc.
bevis: (a X b)X(c X d)=(a X c)+(a X d)+(b X c)+(b X d).
Svar #1
06. oktober 2007 af Moldut (Slettet)
Hvad menes der helt præcis med Vector? a, b, c og d er bare variabler?
Svar #2
06. oktober 2007 af tinajensen19 (Slettet)
nej a, b,c og d er vektor og X det krus vektor hvis du har læset det i matematik .
Svar #4
07. oktober 2007 af sigmund (Slettet)
Du kan benytte, at krydsproduktet er defineret som a X b = |a||b|sin(v)*n, hvor v er vinkelen mellem vektor a og vektor b, mens n er en enhedsvektor, der står vinkelret på planen, der indeholder a og b.
Skriv et svar til: hjælpe mig...meget haster please
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
