Matematik
Funktioner
20. maj 2004 af
Tanja V (Slettet)
Hej
Om to funktioner f og g gælder,at
f'(x)=g'(x)=3-2x,
f(0)=6,
g(x)større lig f(x) for alle x,
samt at punktmængden
M=(x,y)I -1 mindre lig x mindre lig 4 og
f(x) mindre lig y mindre lig g(x)
har arealet 10.
Bestem en forskrift for f.
Bestem en forskrift for g.
TAK:-)
Om to funktioner f og g gælder,at
f'(x)=g'(x)=3-2x,
f(0)=6,
g(x)større lig f(x) for alle x,
samt at punktmængden
M=(x,y)I -1 mindre lig x mindre lig 4 og
f(x) mindre lig y mindre lig g(x)
har arealet 10.
Bestem en forskrift for f.
Bestem en forskrift for g.
TAK:-)
Svar #1
21. maj 2004 af Lurch (Slettet)
Du ved at f(x) og g(x) er,
f(x)=-x^2+3x+k1 g(x)=-x^2+3x+k2
Dette findes vha stamfunktion.
fu kan finde k1 ved at indsætte (0,6) i f(x)
Du evd at arealet af punktmængen mellem f(x) og (x) i intervallet x=[-1;4] er 10
10=INT(g(x)-f(x)dx), med grænserne -1 og 4
Dette gælder du du ved at g(x)>=f(x) for alle x
f(x)=-x^2+3x+k1 g(x)=-x^2+3x+k2
Dette findes vha stamfunktion.
fu kan finde k1 ved at indsætte (0,6) i f(x)
Du evd at arealet af punktmængen mellem f(x) og (x) i intervallet x=[-1;4] er 10
10=INT(g(x)-f(x)dx), med grænserne -1 og 4
Dette gælder du du ved at g(x)>=f(x) for alle x
Svar #2
21. maj 2004 af Lurch (Slettet)
Fuld knald på tastefejl, du får det lige igen:)
Du ved at f(x) og g(x) er,
f(x)=-x^2+3x+k1 og g(x)=-x^2+3x+k2
Dette findes vha stamfunktion.
Du kan finde k1 ved at indsætte (0,6) i f(x)
Du ved at arealet af punktmængen mellem f(x) og g(x) i intervallet x=[-1;4] er 10
10=INT[(g(x)-f(x))]dx, med grænserne -1 og 4
Dette gælder du du ved at g(x)>=f(x) for alle x
Du ved at f(x) og g(x) er,
f(x)=-x^2+3x+k1 og g(x)=-x^2+3x+k2
Dette findes vha stamfunktion.
Du kan finde k1 ved at indsætte (0,6) i f(x)
Du ved at arealet af punktmængen mellem f(x) og g(x) i intervallet x=[-1;4] er 10
10=INT[(g(x)-f(x))]dx, med grænserne -1 og 4
Dette gælder du du ved at g(x)>=f(x) for alle x
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
