Matematik
Hurtigt & let spørgsmål..
16. oktober 2007 af
Poler (Slettet)
Giver dette et positivt eller negativt resultat?
(-1)^2 / (1^2)
?
(-1)^2 / (1^2)
?
Svar #3
16. oktober 2007 af Riemann
Man kan bevise, at (-1)*(-1) = 1 således:
(1-1)*(-1)=0
1*(-1) + (-1)*(-1)=0
(-1)*(-1)=1
(1-1)*(-1)=0
1*(-1) + (-1)*(-1)=0
(-1)*(-1)=1
Svar #4
17. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Det Riemann bruger i #3 er blot, at -1 er inverst element, med hensyn til addition, til 1, som er neutralt element, med hensyn til multiplikation, i ringen Z af heltal.
Det Riemann bruger i #3 er blot, at -1 er inverst element, med hensyn til addition, til 1, som er neutralt element, med hensyn til multiplikation, i ringen Z af heltal.
Skriv et svar til: Hurtigt & let spørgsmål..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
