Matematik
Hjæælp ( nem mat-opgave)
19. oktober 2007 af
Bruceboy (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med denne opgave.. Kan ikke huske hvordan man gør ;I
y= 31,5 * 0,887^t (Hvor t er tiden)
Bestem t for y=19
19=31,5 * 0,887^t (hvad gør man så?)
Nogen der kan hjælpe med denne opgave.. Kan ikke huske hvordan man gør ;I
y= 31,5 * 0,887^t (Hvor t er tiden)
Bestem t for y=19
19=31,5 * 0,887^t (hvad gør man så?)
Skriv et svar til: Hjæælp ( nem mat-opgave)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
