Matematik
ligning - nulreglen..
25. oktober 2007 af
Skat1 (Slettet)
ved ikke hvordan jeg skal komme videre, nogen der vil hjælpe?
x^2 - 12x=0:
x^2 - 12x=0
x^2 - 12x=0 <=> x(x-12)=0
x^2 - 12x=0:
x^2 - 12x=0
x^2 - 12x=0 <=> x(x-12)=0
Svar #1
25. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
x(x-12)=0
jf nulreglen, så ved du at:
enten er x=0 eller også er x-12=0, heraf skal du så løse den sidste ligningen for at kende begge løsninger(den ene er nul, og den anden er...)
jf nulreglen, så ved du at:
enten er x=0 eller også er x-12=0, heraf skal du så løse den sidste ligningen for at kende begge løsninger(den ene er nul, og den anden er...)
Svar #4
25. oktober 2007 af Skat1 (Slettet)
nååh nice..
så prøver lige den næste selv:
4^2 = 12x
4^2 = 12x <=> 3(x-12)
X= 12 og 3? eller?
så prøver lige den næste selv:
4^2 = 12x
4^2 = 12x <=> 3(x-12)
X= 12 og 3? eller?
Svar #5
25. oktober 2007 af Diya786 (Slettet)
nej
Det fik jeg den ikke til at være
jeg gjorde således:
4^2=12x <=> x=4/3 <=>x=1.333
Det fik jeg den ikke til at være
jeg gjorde således:
4^2=12x <=> x=4/3 <=>x=1.333
Skriv et svar til: ligning - nulreglen..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
