Matematik
Hjælp! Ligninger! Haster!
26. oktober 2007 af
nanna_lk (Slettet)
Jeg har matematikaflevering for, og jeg kan simpelthen ikke løse de to ligninger her. Det kunne være rart med hjælp. :-)
nummer1. 2/3(x-3)-(5/2x-1/3)=5/4
nummer2. 1/2x-3=4
nummer1. 2/3(x-3)-(5/2x-1/3)=5/4
nummer2. 1/2x-3=4
Svar #1
26. oktober 2007 af peter lind
Gang ind i paranteserne og træk sammen. Det vil muligvis være nemmere for dig hvis du først gangede med 12 på begge sider af lighedstegnet. Isoler derefter x.
opgave 2. adder 3 på begge sider af lighedstegnet og gang med 2.
opgave 2. adder 3 på begge sider af lighedstegnet og gang med 2.
Skriv et svar til: Hjælp! Ligninger! Haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
