Biologi
Næringsrig godt/dårligt?
28. oktober 2007 af
231091jkw (Slettet)
Jeg er blevet lidt forvirret omkring begrebet næringsrig.
Jeg skal skrive en rapport om åer.
Umiddelbart vil jeg mene at det er godt at en å er næringsrig, men at den kan blive for næringsrig, så at der kommer for mange alger, og det ender i iltsvind. Er det korrekt?
Håber at nogen kan hjælpe mig
Jeg skal skrive en rapport om åer.
Umiddelbart vil jeg mene at det er godt at en å er næringsrig, men at den kan blive for næringsrig, så at der kommer for mange alger, og det ender i iltsvind. Er det korrekt?
Håber at nogen kan hjælpe mig
Svar #1
28. oktober 2007 af Stenalt (Slettet)
Jep... Ingen næring = dårligt...
Tilpas næring = godt
For meget næring = dårligt...
Tilpas næring = godt
For meget næring = dårligt...
Skriv et svar til: Næringsrig godt/dårligt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
