Matematik

2 Stamfuntioner

28. oktober 2007 af zhandra (Slettet)
Noge som kan giv mig en stamfunktion til

kvrod(2x) og kvrod(45-3x)

på forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2007 af peter lind

Brug substitution
I den først t = 2x, i den anden t = 45-3x

Svar #2
28. oktober 2007 af zhandra (Slettet)

Hvordan det :S ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2007 af peter lind

I den første dt = 2dx <-> dx = ½dt, desuden kvrod(2x) = kvrod(t)

Svar #4
28. oktober 2007 af zhandra (Slettet)

nåe nu har jeg fattet det :P tak

Skriv et svar til: 2 Stamfuntioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.