Matematik

matematik!!!! haster!!!!!!!!!!!!!

28. oktober 2007 af mariiia (Slettet)
opgaven lyder sådan!!
find en ligning for den cirkel, der har linjestykket AB som diameter, hvis A(-3,1) og B(7,5)
Resten kan regn ud!!!!!
plzzzz hjælp!!!!
skal afleveres i morgen!!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Hvad er centrum for cirklen?
Hvad er radius for cirklen?

Svar #2
28. oktober 2007 af mariiia (Slettet)

der stå ikke noget om det!!!!!!
men opgaven fortsætter sådan!!!!!
vis ,at punkterne P(7,1)og Q(4,-2) ligger på cirklen, inden for cirklen eller uden for cirklen....

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Det ved jeg. Du skal tænke dig til det.

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2007 af mathon

centrum, C, er midtpunktet af
AB, dvs.

C = ((-3+7)/2;(1+5)/2)....

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2007 af hiat (Slettet)

Jeps, og husk en mere sigende overskrift næste gang, så er det lettere at hjælpe.

Svar #6
28. oktober 2007 af mariiia (Slettet)

tusind taaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2007 af mathon

r = |CA| = |CB| = 0,5*|AB|, som man nu foretrækker...

Skriv et svar til: matematik!!!! haster!!!!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.