Matematik
hjælpe mig det er meget haster
28. oktober 2007 af
tinajensen19 (Slettet)
jeg har en opgave den er på engelsk fordi vi skulle bare prøve og løse den så vores matematik lærer kun ikke find den opgave på dansk. være sød og hjælpe mig jeg ved ikke hvordan jeg skal gør bare give mig en lille hjælpe so skal jeg nok find ud resten.
The temperature T(t) of a roast heated in an oven at constant temperature T0=250C has been measured as a function of the time t( in minutes) with the result given in table :
Time t 0.000 1.000 2.000 5.000 10.00 20.00 50.00
T(t) °C 20.00 21.15 22.29 25.68 31.22 41.89 70.88
IT can be shown that the temperature T(t) in Celsius can be described as a function of heating time in minutes by:
T(t)=T0-b*a’ ( a in the power of t)
A) Determine the constants a and b using exponential regression.
B) How many minutes must the roast stay in the oven if it is done when the temperature T(t) reaches 65 °C.
The temperature T(t) of a roast heated in an oven at constant temperature T0=250C has been measured as a function of the time t( in minutes) with the result given in table :
Time t 0.000 1.000 2.000 5.000 10.00 20.00 50.00
T(t) °C 20.00 21.15 22.29 25.68 31.22 41.89 70.88
IT can be shown that the temperature T(t) in Celsius can be described as a function of heating time in minutes by:
T(t)=T0-b*a’ ( a in the power of t)
A) Determine the constants a and b using exponential regression.
B) How many minutes must the roast stay in the oven if it is done when the temperature T(t) reaches 65 °C.
Svar #1
29. oktober 2007 af sigmund (Slettet)
a) Benyt regressions-funktionerne i din lommeregner.
b) Når du har en forskrift, er det ligetil at løse ligningen T(t) = 65.
b) Når du har en forskrift, er det ligetil at løse ligningen T(t) = 65.
Skriv et svar til: hjælpe mig det er meget haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
