Matematik
Matematik ekspert??
29. oktober 2007 af
Tillexd (Slettet)
Hej . Hvordan løser man følgene opg.
1) 7,2 : 0,12 = ?
- skal forklares regnemåden med hensyn til komma.
2) hvor sætter man parantesen i dette stykke ,
15 + 10 * 3 = ?
3) Minus gange minus giver plus !
hvordan løses denne opg.
(-8) * (-6) + 4 = ?
Tak på forhånd !
(:
1) 7,2 : 0,12 = ?
- skal forklares regnemåden med hensyn til komma.
2) hvor sætter man parantesen i dette stykke ,
15 + 10 * 3 = ?
3) Minus gange minus giver plus !
hvordan løses denne opg.
(-8) * (-6) + 4 = ?
Tak på forhånd !
(:
Svar #2
29. oktober 2007 af badooo (Slettet)
1:
Fjern kommaerne, sæt dem igen efter udregningerne.
2)
Regningshierakiet siger at vi ganger før vi lægger til. Derfor:
15 + (3*10) = ?
3)
Gang paranteserne ud.. da -*- giver +, bliver resultatet positivt.. læg 4 til og du har resultatet..
Fjern kommaerne, sæt dem igen efter udregningerne.
2)
Regningshierakiet siger at vi ganger før vi lægger til. Derfor:
15 + (3*10) = ?
3)
Gang paranteserne ud.. da -*- giver +, bliver resultatet positivt.. læg 4 til og du har resultatet..
Svar #3
29. oktober 2007 af sound_of_cry (Slettet)
3) du ved jo, at minus gange minus giver plus, så du siger bare 8*6*4= 52
Skriv et svar til: Matematik ekspert??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
