Matematik

haster matematik

30. oktober 2007 af ??123 (Slettet)
jeg har en forskrift som lyder sådan f(x)=14,1+1208*e^-0207x.
hvor betyder tallet 14,1 i forskriften?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2007 af Plooki (Slettet)

Det er konstanten. Grundniveauet du ligger på ! eller din værdi ligger på :p

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Det er en eksponetielfunktion. Slå op i din bog. Der står det helt sikkert, hvad b er!

Svar #3
30. oktober 2007 af ??123 (Slettet)

jeg ved godt det er en konstant, men jeg tror min lærer vil vide noget mere om det. kan det fx godt være startsgraden?

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Hovsa. Kiggede lige forkert. Den er sådan set ikke b. Se bare bort fra sidste indlæg og ret dig efter #1.

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2007 af mathon

hvad er limes e^(-0207x) for x --> oo

Svar #6
30. oktober 2007 af ??123 (Slettet)

vil det så sige at det er en konstant og 14,1 er grundniveauet i forskriften?

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. oktober 2007 af mathon

f(x)_min = 14,1, da

limes(for x-->oo) e^(-0207x) = 0

Brugbart svar (0)

Svar #8
30. oktober 2007 af Plooki (Slettet)

#7 :p præcis !

Skriv et svar til: haster matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.