Matematik
Monotoniforhold tjek.
30. oktober 2007 af
fifi88 (Slettet)
Monotoniforhold for g(x):
g’(x) = x^3-x^2-2x
x(x^2-x-2)
x=0 U x^2-x-2
D= (-1)^2-(4*1*-2) = 9
X= -1,0,2,
Så vil jeg mene at:
F'(x) er
Voksende: ]-uendelig;-1] U [2;uendelig[
Aftagende: [-1;0]
Mit spørgsmål er om det her ser nogenlunde rigtig ud, og hvordan jeg skal tegne de pile som går op/ned.
Er det bare "op, ned, op" ?
På forhånd tak.
g’(x) = x^3-x^2-2x
x(x^2-x-2)
x=0 U x^2-x-2
D= (-1)^2-(4*1*-2) = 9
X= -1,0,2,
Så vil jeg mene at:
F'(x) er
Voksende: ]-uendelig;-1] U [2;uendelig[
Aftagende: [-1;0]
Mit spørgsmål er om det her ser nogenlunde rigtig ud, og hvordan jeg skal tegne de pile som går op/ned.
Er det bare "op, ned, op" ?
På forhånd tak.
Svar #1
30. oktober 2007 af fifi88 (Slettet)
Hej.
Jeg skal finde fællespunkterne for disse to forskrifter
f(x)=x^3+1 og g(x)=
Skal man så ikke sætte dem overfor hinanden og så få x til at stå alene?
x^3+1 = 2x^2+1
Problemet er at løse denne ligning. Hvordan gør man det?
Jeg skal finde fællespunkterne for disse to forskrifter
f(x)=x^3+1 og g(x)=
Skal man så ikke sætte dem overfor hinanden og så få x til at stå alene?
x^3+1 = 2x^2+1
Problemet er at løse denne ligning. Hvordan gør man det?
Svar #4
30. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)
#1 https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=416282
Svar #5
30. oktober 2007 af fifi88 (Slettet)
Tak for svarene. Kunne helt sikkert bruge det til noget.
Skriv et svar til: Monotoniforhold tjek.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
