Matematik

Hvordan finder jeg frem til svar

28. maj 2024 af Hans2004 - Niveau: A-niveau
På forhånd tak
Vedhæftet fil: IMG_2416.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2024 af AMelev

Da 0.262·24 = 6.88 ~ 2π gennemløber f en hel periode på de 24 timer.
Så kan du bruge samme argumentation som i dit tidligere spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2024 af mathon

Brug                   

                \small \begin{array}{lllll} \sin_{\textup{minimum}}\left ( 0.262\cdot t+3.5 \right )=-1\\\\ \sin_{\textup{maximum}}\left ( 0.262\cdot t+3.5 \right )=1 \end{}


Svar #3
29. maj 2024 af Hans2004

#2
Brug

Skal man så indsætte en værdi til ukendte t, oder?

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. maj 2024 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2024 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll}&&f_{\textup{minimum}}(t)=5.1\cdot\left ( -1 \right )+20.8&=&15.7\\\\&& f_{\textup{maximum}}(t)=5.1\cdot1 +20.8&=&25.9 \end{}


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg frem til svar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.