Matematik
differentiallignig !! :S
31. oktober 2007 af
zhandra (Slettet)
HEj (:
Har fået en opgave stillet som lyder således:
Når p angiver en bestemt vares pris, og t angiver tiden efter, at salget af varen er startet, så opfylder p differentialligningen:
f'(X) = 42-0,042p
hvor p angives i kr,. og t måles i døgn.
Bestem en forskrift for p, når det oplyses at p(60) = 1040
Er fuldstændig på bar bund, håber at nogen vil hjælpe derude ..
på forhånd tak :D
Har fået en opgave stillet som lyder således:
Når p angiver en bestemt vares pris, og t angiver tiden efter, at salget af varen er startet, så opfylder p differentialligningen:
f'(X) = 42-0,042p
hvor p angives i kr,. og t måles i døgn.
Bestem en forskrift for p, når det oplyses at p(60) = 1040
Er fuldstændig på bar bund, håber at nogen vil hjælpe derude ..
på forhånd tak :D
Svar #1
31. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
Ta' et kig på dette link, det skal nok kunne hjælpe dig lidt:)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=416456
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=416456
Skriv et svar til: differentiallignig !! :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
