Matematik

en RIGTIG LILLE opgave - 1g niveau

31. oktober 2007 af avani (Slettet)
Hej

Jeg har prøvet at løse denne RIGTIG LILLE opgave, men jeg forstår bare ikke hvordan man gør. Jeg kan bare ikke få resultatet til at blive 2,29.

http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=75936

Please, er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2007 af mathon

af de ensvinklede trekanter ses:

|PC|/|AP| = 4/10, hvoraf

|PC|/(|PC|+|AP|) = 4/(4+10)eller

|PC|/8 = 2/7

|PC| = 8*(2/7) = 16/7

Skriv et svar til: en RIGTIG LILLE opgave - 1g niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.