Matematik
Matematik Reduktionsopgave
31. oktober 2007 af
Osmanli (Slettet)
Hej igen .. Stødt li på følgende opgaver:
1 . . . 5
__ . . ___
3a .+. 12a^2 = 6
. . . . . . . ___
. . . . . . .36^2
OBS: . er for mellemrum, heh er denne opgave rigtig ?
1 . . . 5
__ . . ___
3a .+. 12a^2 = 6
. . . . . . . ___
. . . . . . .36^2
OBS: . er for mellemrum, heh er denne opgave rigtig ?
Svar #1
31. oktober 2007 af badooo (Slettet)
Meget forvirrende.
Står der:
((1/3a)+(5/12a^2))/36^2 = 6
?
Står der:
((1/3a)+(5/12a^2))/36^2 = 6
?
Skriv et svar til: Matematik Reduktionsopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
