Matematik

funktion

01. november 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvis jeg har fundet ud af, at en linies ligning er: y=x+5 (den er jo voksende) kan man så godt skrive: f(x)=x+5 <-- hvilket jo er mere "matematik sprog" ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2007 af JP_NSE (Slettet)

nej, hvis du bliver bedt om at skrive linjensligning, er det på formen y=ax+b. Det andet du skriver er et funktionsudtryk.

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2007 af Frederikke90 (Slettet)

y0 er det samme som f(x0), så ja det kan du vel godt.

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.