Matematik
Hjælp til matematik aflevering !
01. november 2007 af
Carlita91 (Slettet)
Hej,
Jeg sidder med en matematik aflevering, der skal afleveres i morgen, og et par af opgaverne har jeg simpelthen ingen idé om, hvordan jeg løser.
Jeg håber derfor, at der er en eller flere venlige sjæle derude, der kan hjælpe med at løse dem ;o)
1.
Betragt de to følgende ligninger, hvor s, t, v og a er positive størrelser:
s = 1/2*a*t^2 og v = a*t
a) Find s udtrykt ved v og a.
b) Find v udtrykt ved s og a.
2.
Isolér den positive størrelse d af ligningen:
L/F = (n-1) * (1/r1 + 1/r2)
3.
Løs ligningen x^3-3x^2=10x
På forhånd tak,
Carlita91.
Jeg sidder med en matematik aflevering, der skal afleveres i morgen, og et par af opgaverne har jeg simpelthen ingen idé om, hvordan jeg løser.
Jeg håber derfor, at der er en eller flere venlige sjæle derude, der kan hjælpe med at løse dem ;o)
1.
Betragt de to følgende ligninger, hvor s, t, v og a er positive størrelser:
s = 1/2*a*t^2 og v = a*t
a) Find s udtrykt ved v og a.
b) Find v udtrykt ved s og a.
2.
Isolér den positive størrelse d af ligningen:
L/F = (n-1) * (1/r1 + 1/r2)
3.
Løs ligningen x^3-3x^2=10x
På forhånd tak,
Carlita91.
Svar #1
01. november 2007 af Carlita91 (Slettet)
OBS:
3'eren er forkert. Den rigtige opgave er i stedet:
Isolér den positive størrelse d af ligningen:
P = I0*(k*d)^2/12c
3'eren er forkert. Den rigtige opgave er i stedet:
Isolér den positive størrelse d af ligningen:
P = I0*(k*d)^2/12c
Svar #2
01. november 2007 af Isomorphician
hjælp til den første findes her:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=417243
2'eren bliver lidt svær uden d'er...
Brug nul-reglen til 3'eren
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=417243
2'eren bliver lidt svær uden d'er...
Brug nul-reglen til 3'eren
Svar #4
01. november 2007 af Isomorphician
#1
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=417197
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=417197
Skriv et svar til: Hjælp til matematik aflevering !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
