Matematik

Hjælp... 2 ligninger med 2 ubekendte!

01. november 2007 af One_Smash (Slettet)
Hej... Sidder her med disse ligninger, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal regne dem ud!

50x + 75y = 17,525 kg

26x + 12y = 6,280 kg


På forhånd TAK >.<

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Gør det eventuelt på lommeregneren. Ellers findes der forskellige metoder. For eksempel: Beregn y i den ene ligning og sæt det så ind på y's plads i den anden ligning. Så kan du nemt beregne x. Hvorefter y er nem at beregne.

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2007 af Stenalto (Slettet)

Resultat:

x=0,193111
y=0,104926

Skriv et svar til: Hjælp... 2 ligninger med 2 ubekendte!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.