Matematik

f(x) beregninger

02. november 2007 af geschwin (Slettet)
Heej, er der nogen som kan hjælpe?

N(t)= 100+2t+0,4t^2
Hvad giver N(0)?

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2007 af Esbenps

Sæt t = 0...

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2007 af Esbenps

Du har et udtryk for N(t). Sæt t=0 i det udtryk, så har du N(0)...

Svar #3
02. november 2007 af geschwin (Slettet)

Tak (:

Skriv et svar til: f(x) beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.