Matematik
Vektorer lille opgave!
07. november 2007 af
Ralphi (Slettet)
Vektor a = (2,-3) og om en vektor b oplyses:
a*b= 4 og a*^b = -19
Bestem koordinatsæt for b!
Hvordan gør man?
a*b= 4 og a*^b = -19
Bestem koordinatsæt for b!
Hvordan gør man?
Svar #3
07. november 2007 af Isomorphician
a•b = 4
a1*b1 + a2*b2 = 4
Du har a1 og a2 (2,-3)
Altså:
2*b1 + (-3)*b2 = 4
Det samme gør du med den næste ligning.
a•^b = -19
2*(-b2) + (-3)*b1 = -19
a1*b1 + a2*b2 = 4
Du har a1 og a2 (2,-3)
Altså:
2*b1 + (-3)*b2 = 4
Det samme gør du med den næste ligning.
a•^b = -19
2*(-b2) + (-3)*b1 = -19
Skriv et svar til: Vektorer lille opgave!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
