Matematik
nemt ligning med to ubekendte, men hjælp
07. november 2007 af
frederik159 (Slettet)
hej jeg har desværre lige glemt hvordan det nu er med nulreglen. og jeg har dette stykke som jeg skal regne ud.
4x + 4y = 1
6x - 8y = 5
4x + 4y = 1
6x - 8y = 5
Svar #1
07. november 2007 af peter lind
Gang den første ligning med 2.
Adder resultatet af dette til den anden ligning. Resultatet vil være en ligning med en ubekendt, som du må løse.
Adder resultatet af dette til den anden ligning. Resultatet vil være en ligning med en ubekendt, som du må løse.
Skriv et svar til: nemt ligning med to ubekendte, men hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
