Matematik
Hjælp til ét stykke!
08. november 2007 af
ggf (Slettet)
det drejer sig om følgende stykke:
2x^2+5x-3=-5x-7
Når jeg prøver kan jeg ikke nå længere end her til:
2x^2+5x-3=-5x-7 =
2x^2+5x-3+5x=-5x-7+5x =
2x^2+10x-3=-7 =
Hvad gør jeg så?
2x^2+5x-3=-5x-7
Når jeg prøver kan jeg ikke nå længere end her til:
2x^2+5x-3=-5x-7 =
2x^2+5x-3+5x=-5x-7+5x =
2x^2+10x-3=-7 =
Hvad gør jeg så?
Svar #1
08. november 2007 af -Zeta- (Slettet)
Du kan fortsætte dine udregninger ved at lægge 7 på begge sider. Herved får du:
2x² + 10x + 4 = 0
Dette er en almindelig andengradsligning, som du kan løse ved at benytte løsningsformlen for en andengradsligning.
2x² + 10x + 4 = 0
Dette er en almindelig andengradsligning, som du kan løse ved at benytte løsningsformlen for en andengradsligning.
Svar #3
08. november 2007 af ggf (Slettet)
#1
self!! Jeg kan bare ikke se logikken i mat! Selvom jegn anstrenger mig! :(
Har du nogle råd til hvordan man kan forbedre sig?
self!! Jeg kan bare ikke se logikken i mat! Selvom jegn anstrenger mig! :(
Har du nogle råd til hvordan man kan forbedre sig?
Skriv et svar til: Hjælp til ét stykke!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
