Matematik
Dårlig hjerneaktivitet som følge af arbejde: Hjælp bedes!
08. november 2007 af
Alkymisten (Slettet)
Grundet lidt hårdt arbejde i dag, ser det ud til at min hjerne er stået af...
Jeg sidder og har brugt 20 min på dette meget simple stykke, men kan dog ikke finde løsningen, beder derfor om hjælp!
Stykket: http://peecee.dk/?id=77486
Jeg sidder og har brugt 20 min på dette meget simple stykke, men kan dog ikke finde løsningen, beder derfor om hjælp!
Stykket: http://peecee.dk/?id=77486
Svar #1
09. november 2007 af sigmund (Slettet)
1) Du har, at |BC|/|DC| = |AB|/|ED|. Her kender du alle længder, uden |BC|. Når du så har fundet |BC|, følger |BD| direkte.
2) Du har |AC|/|EC| = |AB|/|ED|. Her er |EC| den ubekendte, og når du har fundet den, følger |AE| umiddelbart.
2) Du har |AC|/|EC| = |AB|/|ED|. Her er |EC| den ubekendte, og når du har fundet den, følger |AE| umiddelbart.
Skriv et svar til: Dårlig hjerneaktivitet som følge af arbejde: Hjælp bedes!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
