Matematik

funktion

08. november 2007 af thelife (Slettet)
hej

der står i min opg at
f(x) = (x-1) * (x^2 - 4x+6)

vis at f har netop et nulpunkt

skal man put 1 tal i x pladserne

tak på forhåånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2007 af mathon

hvad er fortegnet for diskriminanten til x^2 - 4x+6?

Svar #2
08. november 2007 af thelife (Slettet)

er det sådan


-4^2 *4 * 1 * 6 =384

Svar #3
08. november 2007 af thelife (Slettet)

er det sådan


-4^2 *4 * 1 * 6 =384

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2007 af dnadan (Slettet)

d=b^2-4ac
Prøv lige igen:)

Svar #5
08. november 2007 af thelife (Slettet)

nå ja glemte lige minuis tegnet

-4^2 - 4 * 1 * 6 = -8

skal jeg så put -8 i x erne

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. november 2007 af Teazy (Slettet)

Nej det betyder blot at der ikke er nogen løsninger mht den her (x^2 - 4x+6) da d < 0, men da (x-1) = 0 --> x = 1 har f(x) netop et nulpunkt

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.