Matematik

Areal

11. november 2007 af Krallebabz (Slettet)
Hejsa.

Er der en der evt. kan hjælpe mig med følgende:

Et svømmebassin udgør 80% af svømmehallens samlede areal.

Bassinet er på 2.400 m2.

Hvad er svømmehallens samlede areal?

Er der en der kan forklare mig dette?

På forhånd tak,
Kralle

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2007 af tal-pædagog (Slettet)

Divider svømmehallens areal med 80, så har du 1%. Gang med 100, så får du 100%.

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2007 af Isomorphician

80 % = 2400 m²
1 % = 2400 m²/80
100 % = (2400 m²/80) * 100

Svar #3
11. november 2007 af Krallebabz (Slettet)

Mange tusinde tak for de hurtige svar.

Nu giver det mening og nu kan jeg færdiggøre de andre regnestykker.

Tak!

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2007 af dnadan (Slettet)

#3
Kan også regnes som:
x*0,80=2400m^2, hvor x=svømmehallens samlede areal.
<=>
x=2400m^2/0.80

Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.