Matematik
hvornår passerer skibene hinanden??
13. november 2007 af
Jasmine88 (Slettet)
Hejsa..
Jeg har en opgave, der er lidt tricky..
Jeg har to skibe, som da klokken var 12.00 havde disse variabler:
SKIB A:
|AF| = 1566,5 m.
|AL| = 1200 m
a = 1006,7 m
Vinkel v = 40 grader
SKIB B:
|BF| = 1494,5 m.
|BL| = 1000 m.
b = 1110,6 m.
Et halvt minut senere er:
Skib A:
Vinkel v = 42 grader
SKIB B:
Vinkel u = 51 grader
Så er det så, de spørger:
Beregn det tidspunkt, hvor de to skibe passerer hinanden..
Hvordan gør jeg dette??
Jeg har en opgave, der er lidt tricky..
Jeg har to skibe, som da klokken var 12.00 havde disse variabler:
SKIB A:
|AF| = 1566,5 m.
|AL| = 1200 m
a = 1006,7 m
Vinkel v = 40 grader
SKIB B:
|BF| = 1494,5 m.
|BL| = 1000 m.
b = 1110,6 m.
Et halvt minut senere er:
Skib A:
Vinkel v = 42 grader
SKIB B:
Vinkel u = 51 grader
Så er det så, de spørger:
Beregn det tidspunkt, hvor de to skibe passerer hinanden..
Hvordan gør jeg dette??
Svar #1
13. november 2007 af Erik Morsing (Slettet)
brug t=S/v, men husk, at v er en vektor, så du skal have fat i komposanten
Svar #2
13. november 2007 af Jasmine88 (Slettet)
hmm.. jeg har kun matematik på b-niveau.. det har vi slet ikke lært?
Skriv et svar til: hvornår passerer skibene hinanden??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
