Matematik

årh kan bare ikke finde ud af det:s

15. november 2007 af Skat1 (Slettet)
I tidsrummet 1960 - 1990 kan befolkningstallet N i millioner i USA beskrives med den lineære model; N=2,3 + 180

Hvor t er antallet af år efter 1960.
Hvad er hældningen? hvad angiver den?


- kan ikke rigtig forstå det:s

N = 2,3t + 180 , 0<=t<=30

y = ax + b
N = 2,3t + 180

2,3 er hældningen. Når der går 1 år (t-tilvæksten er 1) er befolkningstallet steget med 2,3 millioner i USA (N-tilvæksten er 2,3 med en t-tilvækst på 1).


hva skal jeg skrive ind?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2007 af Plooki (Slettet)

Find din mat bog frem og find formlen for hældning i en ret linje !

Svar #2
15. november 2007 af Skat1 (Slettet)

ja men har glemt den oppe på skolen, og det skal afleveres imorgen..
det her er den sidste opgave.. ?
nogen som vil hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2007 af Isomorphician

skal du kun svare på hvad hældningen er, og hvad den angiver?

Svar #4
15. november 2007 af Skat1 (Slettet)

ja præcis :o

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. november 2007 af Isomorphician

Det står der jo længere ned i dit første indlæg

"2,3 er hældningen. Når der går 1 år (t-tilvæksten er 1) er befolkningstallet steget med 2,3 millioner i USA (N-tilvæksten er 2,3 med en t-tilvækst på 1)."

Svar #6
15. november 2007 af Skat1 (Slettet)

I tidsrummet 1960 - 1990 kan befolkningstallet N i millioner i USA beskrives med den lineære model; N=2,3 + 180

Hvor t er antallet af år efter 1960.
Hvad er hældningen? hvad angiver den?

det er spørgsmålet..
er du sikker på jeg har gjort det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. november 2007 af Isomorphician

N = 2,3t + 180, er bare en omskrivning af y = ax + b, og du er sikkert klar over at a (eller 2,3) er udtrykket for hældningen.
Det hældningen viser er hvad der sker når t ændrer sig med 1. Altså, når der er gået 1 år er befolkningen steget med 2,3 mio mennesker.

Svar #8
15. november 2007 af Skat1 (Slettet)

nååh okay forstår det.
hva er det præcis jeg skal have indskrevet så?

Brugbart svar (0)

Svar #9
15. november 2007 af Isomorphician

jamen jeg ved ikke hvad du mener med indskrevet.
Svarene er:
hældning = 2,3
betydning = når der er gået 1 år er befolkningen steget med 2,3 mio mennesker

Skriv et svar til: årh kan bare ikke finde ud af det:s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.