Matematik

matematik hjælp..

18. november 2007 af nåna (Slettet)
http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=79391

nogen der kan hjælpe mig med denne opgave: jeg skal først beregne udfoldningsradius(s) når vinkel A=35 grader?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af mathon

r = s*cos(35°) = 200 mm.........

Svar #2
18. november 2007 af nåna (Slettet)

cos(35)*200=?

Skriv et svar til: matematik hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.