Matematik

Differentiering af 3.rod

18. november 2007 af badooo (Slettet)
Hey

Lige et hurtigt spørgsmål:
Hvis
f(x) = sqrt(x)
Så er
f'(x) = 1/(2*sqrt(x))

Men hvad nu hvis

f(x) = 3.rod(x) ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af mathon

f(x) = 3.rod(x) = x^(1/3)

f'(x) = (1/3)x^(-2/3)

Svar #2
18. november 2007 af badooo (Slettet)

Tak.. det kom jeg også selv frem til lige efter jeg havde spurgt :p


Skriv et svar til: Differentiering af 3.rod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.