Fysik
Opgave med fjeder Hjælp!!!
18. november 2007 af
oddense (Slettet)
Jeg har fået stillet følgende opgave.
En fjerder belastes med et 5 kg´s lod. Fjederkonstanten er 5000 N/m.
a) Hvor meget folænges fjederen?
b) Hvor stor belastning skal der til for at give en deformation på 6,5 cm?
Har brug for hjælp så hurtigt som muligt!!
En fjerder belastes med et 5 kg´s lod. Fjederkonstanten er 5000 N/m.
a) Hvor meget folænges fjederen?
b) Hvor stor belastning skal der til for at give en deformation på 6,5 cm?
Har brug for hjælp så hurtigt som muligt!!
Svar #1
18. november 2007 af peter lind
F = kx hvor F er kraften, k er fjederkonstanten og x er forlængelsen af fjederen.
Svar #2
18. november 2007 af oddense (Slettet)
okay så når jeg beregner F skal jeg så bare sige
F = m * g
hvor g=(9,82N/kg)
F = m * g
hvor g=(9,82N/kg)
Skriv et svar til: Opgave med fjeder Hjælp!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
