Matematik
Hjælp ligning :(
18. november 2007 af
Nisa1 (Slettet)
nogen der kan hjælpe mig, det vil virkelig være nice.
Det er faktisk nok med resultetan :D
2(x - 2) = 3x -3 -x
Håber nogen vil hjælpe :D
Det er faktisk nok med resultetan :D
2(x - 2) = 3x -3 -x
Håber nogen vil hjælpe :D
Svar #1
18. november 2007 af badooo (Slettet)
Ja, det er sikkert nok med resultatet. Men du bliver sgu nødt til at lave noget selv.
Gang 2 ind i parantesen på højre side. På venstre side kan du forkorte lidt. Prøv det og isoler så x.
Gang 2 ind i parantesen på højre side. På venstre side kan du forkorte lidt. Prøv det og isoler så x.
Svar #2
18. november 2007 af Garbokranen (Slettet)
Det kan være den driller lidt, fordi den faktisk ikke har nogen løsning. x'erne går ud, og så kommer der til at stå -4 = -3... Hvilket jo ikke passer
Svar #3
18. november 2007 af Geton (Slettet)
Dvs. at reslutatet ser sådan ud:
-4?-3 (ligningen går ikke op)
-4?-3 (ligningen går ikke op)
Skriv et svar til: Hjælp ligning :(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
