Fysik
tar 2 min
18. november 2007 af
deniz_g (Slettet)
Ville lige se om det er rigtigt? :)
En fodbold flyver 60m og det er den 2,9s om.
a) Beregn fodboldens middelhastighed. = 21 m/s.
b) Bestem en mere nøjagtig værdi for fodboldens begyndelsesfart. gør herunder rede for de relevante antagelser?
s = ½*a*t^2 + Vo*t <=>
60 = ½*9,82*2,9^2 + Vo*2,9 <=>
Vo = 6,45 m/s???? er det rigtigt
Mvh. deniz
En fodbold flyver 60m og det er den 2,9s om.
a) Beregn fodboldens middelhastighed. = 21 m/s.
b) Bestem en mere nøjagtig værdi for fodboldens begyndelsesfart. gør herunder rede for de relevante antagelser?
s = ½*a*t^2 + Vo*t <=>
60 = ½*9,82*2,9^2 + Vo*2,9 <=>
Vo = 6,45 m/s???? er det rigtigt
Mvh. deniz
Svar #1
18. november 2007 af mathon
a)
middelhastighed = afstand/tid = (60 m)/(2,9 s) =
b)
brug formler for det skrå kast
middelhastighed = afstand/tid = (60 m)/(2,9 s) =
b)
brug formler for det skrå kast
Svar #2
18. november 2007 af deniz_g (Slettet)
hmm... fatter det ikke rigtigt der er nogle variabler som jeg ikke kender :/
Skriv et svar til: tar 2 min
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
