Matematik

Hjælp ligning

18. november 2007 af Nisa1 (Slettet)
Nhåber nogen vil hjælpe.

løs ligningen

7-x/3=13 7-x/3 står som brøk

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af Sherwood (Slettet)

(7-x)/3=(13??7-x)/3 Er det sådan? Og hvad er imellem 13 og 7??

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2007 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=425425

Fremgangsmåden er blevet forklaret.
Prøv selv at give et bud.

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Okay, har forstået med hensyn til 13 og 7. Men så ligningen ellers ud som jeg skrev, eller som du skrev?

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2007 af Isomorphician

(7-x)/3 = 13

Svar #5
18. november 2007 af Nisa1 (Slettet)

(7-x)/3 = 13


Ja det er sådan
men (7-x)/3 står som brøk

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. november 2007 af Sherwood (Slettet)

7-x=13*3

7-x=39

-x=39-7

-x=32

x=-32

Skriv et svar til: Hjælp ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.