Matematik
Hjælp til en opgave!
19. november 2007 af
Jitterbug (Slettet)
Hej venner!
Jeg er meget i tvivl... Vil i hjælpe mig?
Jeg har fået stillet denne sammenhæng.
L=k-20*log(r)
K=64
r= afstanden
L=lydniveauet
I en afstand fra højtaleren måles lydniveuaet L1, og i den dobbelte afstand måles lydniveauet L2
Beregn forskellen mellem L1 og L2?
Altså kan godt se at man bare kan variere r og så finde ud af at den altid er den samme. Men findes der ikke en mere matematisk måde/formel?
På forhånd tak
Jeg er meget i tvivl... Vil i hjælpe mig?
Jeg har fået stillet denne sammenhæng.
L=k-20*log(r)
K=64
r= afstanden
L=lydniveauet
I en afstand fra højtaleren måles lydniveuaet L1, og i den dobbelte afstand måles lydniveauet L2
Beregn forskellen mellem L1 og L2?
Altså kan godt se at man bare kan variere r og så finde ud af at den altid er den samme. Men findes der ikke en mere matematisk måde/formel?
På forhånd tak
Svar #1
19. november 2007 af Plooki (Slettet)
Prøv skriv formlerne op for det og se så hvad du kommer til
Har vist haft den opgave, og det kan regnes ud generelt selvom det ikke lige ser sådan ud !:D
Har vist haft den opgave, og det kan regnes ud generelt selvom det ikke lige ser sådan ud !:D
Svar #2
19. november 2007 af Jitterbug (Slettet)
Tak for hjælpen. :)
Men hvordan mener du med at skrive formlerne op? :S
Men hvordan mener du med at skrive formlerne op? :S
Svar #3
20. juni 2011 af viki10 (Slettet)
Hej er der nogen der ligge inde med en opgave om sygehuskost?
Skriv et svar til: Hjælp til en opgave!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
