Matematik
Lille opgave integralregning!
20. november 2007 af
Ralphi (Slettet)
Bestem tallet a!
9
?(vx + a/vx) dx = 12
3
Hvordan gør man?
Bestem tallet a!
9
?(vx + a/vx) dx = 12
3
Hvordan gør man?
Svar #1
20. november 2007 af Garbokranen (Slettet)
vx betyder kvadratroden af x, ikke? Husk at a/vx = a*x^-0,5. Du skal integrere løs, og så komme frem til en ligning, hvor du kan isolere a
Svar #2
20. november 2007 af josemaria (Slettet)
Jeg forstår ikke rigtigt, hvad det er du skriver der #0.
Hvis det er kvadratrod af x, så skriv "sqrt(x)", og hvis det er intervallet fra 3 til 9, så skriv a=3 og b=9.
Hvis det er kvadratrod af x, så skriv "sqrt(x)", og hvis det er intervallet fra 3 til 9, så skriv a=3 og b=9.
Svar #3
20. november 2007 af Ralphi (Slettet)
jo sorry... det er bare når jeg indsætter kvadratrodstegnene så står det rigtigt på min skærm.
Det er integralet fra 3 til 9 og "V" er kvadratrodstegn!
Det er integralet fra 3 til 9 og "V" er kvadratrodstegn!
Skriv et svar til: Lille opgave integralregning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
