Fysik
resonans opgaver??
21. november 2007 af
Dreaming (Slettet)
Gør rede for, at resonansfrekvensen f er givet ved : f = 6,772 * 10^6 Hz/T * B, idet Planck konstanten er h=6,63 * 10^-34J* s
Gør rede for, at den gyromagnetiske ratio er Y = 42,6 MHz/T, idet vi benytter, at ?=? / B og at ? =2 * phi * f.
Beregning af bølgelængde viser, at vi er i radiobølgeområdet med en bølgelængde på nogle få meter.
21 ø)
Beregn resonansbølgelængden under en MR-scanning, hvor magnetfeltets styrke er 2 T.
Gør rede for, at resonansfrekvensen f er givet ved : f = 6,772 * 10^6 Hz/T * B, idet Planck konstanten er h=6,63 * 10^-34J* s
Gør rede for, at den gyromagnetiske ratio er Y = 42,6 MHz/T, idet vi benytter, at ?=? / B og at ? =2 * phi * f.
Beregning af bølgelængde viser, at vi er i radiobølgeområdet med en bølgelængde på nogle få meter.
21 ø)
Beregn resonansbølgelængden under en MR-scanning, hvor magnetfeltets styrke er 2 T.
Skriv et svar til: resonans opgaver??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
