Matematik
funktioner
26. november 2007 af
nic-eboy (Slettet)
om grafen for f oplyses følgende:
Dm (f)= (-3;5)
Vm(f)= (-1;3)
grafen er et ret liniestykke.
spørgsmålet er hvilke muligheder er der for grafen f?
en der kan hjælpe?
Dm (f)= (-3;5)
Vm(f)= (-1;3)
grafen er et ret liniestykke.
spørgsmålet er hvilke muligheder er der for grafen f?
en der kan hjælpe?
Svar #2
26. november 2007 af Mikkat (Slettet)
Da grafen er et liniestykke, skal det enten gå fra (-3,3) til (5,-1) eller fra (-3,-1) til (5,3)
Skriv et svar til: funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
