Matematik
Tangentens ligning.
26. november 2007 af
aprondiee (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave?
Jeg er på bar bund.
Opskriv en ligning for den tangent til grafen for
f(x)=(1/(x^2))+1
Hældningskoefficienten er 2.
Jeg er på bar bund.
Opskriv en ligning for den tangent til grafen for
f(x)=(1/(x^2))+1
Hældningskoefficienten er 2.
Svar #1
26. november 2007 af Sherwood (Slettet)
2=f'(x)
Så får du jo et par x'værdier, som du kan arbejde videre med.
Så får du jo et par x'værdier, som du kan arbejde videre med.
Svar #2
26. november 2007 af aprondiee (Slettet)
hmm. ja, men hva så mere??
jeg er virkelig stuck.
håber i vil bære over med mig.
jeg er virkelig stuck.
håber i vil bære over med mig.
Svar #3
26. november 2007 af Sherwood (Slettet)
Når, du har x kan du også beregne y.
Sæt så disse og a ind i formlen: y=ax+b
og beregn så b.
Sæt så disse og a ind i formlen: y=ax+b
og beregn så b.
Skriv et svar til: Tangentens ligning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
