Matematik
Haster, Optimering og areal
28. november 2007 af
Namai (Slettet)
Der er en cirkel, hvori der er en rektangel. radius går ud til en af hjørnerne af rektanglen, og radius er 5?
Hvordan finder jeg arealet?
Hvordan finder jeg arealet?
Svar #1
28. november 2007 af KristofferFage (Slettet)
Har du ikke fået nogle flere oplysninger ? Rektanglen kan jo se ud på mange måder ud fra de oplysninger..
Svar #2
28. november 2007 af Namai (Slettet)
hmm,
radius = 5, og der er også længden fra midten af rektanglet til hjørnet af rektanglet.
lægden fra rektanglets midte = x
det er det eneste
radius = 5, og der er også længden fra midten af rektanglet til hjørnet af rektanglet.
lægden fra rektanglets midte = x
det er det eneste
Svar #3
28. november 2007 af Namai (Slettet)
fra midte til "midten af den korte ende" i rektanglet..
Skriv et svar til: Haster, Optimering og areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
