Matematik
Rettelse af aflevering
29. november 2007 af
B-f-89 (Slettet)
En der har lyst til at rette min opgave igennem og evt. hjælpe med, hvordan jeg bedre kan dokumentere for det jeg har lavet. Det er meget vigtigt for mig med dokumentation!
Er der en venlig sjæl der kan hælpe?
Opgaven (
http://peecee.dk/?id=81934
)
En der har lyst til at rette min opgave igennem og evt. hjælpe med, hvordan jeg bedre kan dokumentere for det jeg har lavet. Det er meget vigtigt for mig med dokumentation!
Er der en venlig sjæl der kan hælpe?
Opgaven (
http://peecee.dk/?id=81934
)
Svar #1
30. november 2007 af sigmund (Slettet)
Opgave 2030:
a) Resultatet er korrekt, men du skal _ikke_ skrive F(4*3^(-3)/ln(3)). Du har F(x) = (4*3^x)/ln(3). Så F(b) = F(1) er 4*3/ln(3).
b) Der en "kommafejl" et sted. Resultatet er -20.60.
c) Prøv igen. Din stamfunktion skal være (2*e)^x/ln(2*e).
d) Jeg ville skrive 3.03*10^(12).
Opgave 2036: Korrekt metode og facit.
Opgave 2044: Korrekt metode og resultat.
Opgave 2052: Opgaven er korrekt lavet, men jeg ville hellere starte med at argumentere for, at området er symmetrisk om y-aksen, og så kun bestemme arealet af den ene halvdel. Det samlede areal er så 2 gange dette.
Så stopper jeg for denne gang. Jeg vender tilbage senere med kommentarer til de resterende opgaver.
a) Resultatet er korrekt, men du skal _ikke_ skrive F(4*3^(-3)/ln(3)). Du har F(x) = (4*3^x)/ln(3). Så F(b) = F(1) er 4*3/ln(3).
b) Der en "kommafejl" et sted. Resultatet er -20.60.
c) Prøv igen. Din stamfunktion skal være (2*e)^x/ln(2*e).
d) Jeg ville skrive 3.03*10^(12).
Opgave 2036: Korrekt metode og facit.
Opgave 2044: Korrekt metode og resultat.
Opgave 2052: Opgaven er korrekt lavet, men jeg ville hellere starte med at argumentere for, at området er symmetrisk om y-aksen, og så kun bestemme arealet af den ene halvdel. Det samlede areal er så 2 gange dette.
Så stopper jeg for denne gang. Jeg vender tilbage senere med kommentarer til de resterende opgaver.
Svar #2
04. januar 2008 af B-f-89 (Slettet)
Hej der
Mange tak for hælpen, det er virkelig sødt af dig, men langt tid siden jeg har afleveret opgaven....
Skriv et svar til: Rettelse af aflevering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
