Matematik
Hyperblens ligning
29. november 2007 af
Eagle-Eye (Slettet)
Hvad er forskellen på disse to:
Den nederste står der - er ligningen for en hyperbel
På den øverste står der, det er en geometisk definition.
Hvordan skal jeg forstå det?
[PF] = e* [Pl]
og
x^2/a^2-y^2/b^2 = 1
Den nederste står der - er ligningen for en hyperbel
På den øverste står der, det er en geometisk definition.
Hvordan skal jeg forstå det?
[PF] = e* [Pl]
og
x^2/a^2-y^2/b^2 = 1
Svar #1
29. november 2007 af mathon
udledningen af denne sammenhæng fylder alt for meget til at blive bragt i dette forums lille, rektangulære vindue, hvorfor jeg, da du spurgte mig pr. mail, tilsendte dig en fuldstændig matematisk udredning af sammenhængen. Den kan du nærstudere og medskrive udregninger i, indtil du har tilkæmpet dig forståelsen heraf.
Svar #2
29. november 2007 af Eagle-Eye (Slettet)
Det er ikke udledningen af sammenhængen jeg søger.
Jeg søger blot svar på - hvilken én jeg kan regne med, er hyperblens ligning. Jeg nærstudere det du sendte når tiden er til det.
Jeg søger blot svar på - hvilken én jeg kan regne med, er hyperblens ligning. Jeg nærstudere det du sendte når tiden er til det.
Skriv et svar til: Hyperblens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
